Olej brzoskwiniowy 50 ml kosmetyczny - ETJA

  • Najlepiej zużyć przed końcem:
Producent: ETJA
Kod produktu: 5908310446738
11,69 zł
/ szt.
116.90 pkt.
2.34 pkt.

Darmowy zwrot

Kupuj i sprawdź spokojnie w domu. W ciągu 14 dni możesz odstąpić od umowy bez podania przyczyny.
Pokaż szczegóły
14 dni na odstąpienie od umowy
Najważniejsza jest Twoja satysfakcja z zakupów. W ciągu 14 dni możesz odstąpić od umowy bez podania przyczyny..
Bez stresu i obaw
Dbamy o Twoją wygodę, dlatego w naszym sklepie dokonasz zwrotu na korzystnych warunkach.
Darmowy zwrot
Przy zwrocie produktu, pokryjemy koszt przesyłki zwrotu.

KOSMETYK

Brzoskwinia zwyczajna (Prunus persica):
Gatunek rośliny należący do rodziny różowatych.  Najprawdopodobniej roślina pochodzi z północno-wschodnich i środkowych Chin. Występuję tylko w odmianie uprawnej. Drzew brzoskwini rośnie do 6 metrów wysokości i  średnio żyję do 30 lat. Owoce brzoskwini o masie 100-200 są koloru żółtego z miejscowymi czerwonymi rumieńcami. W środku owocu znajduję się pestka z której otrzymuję się jasnożółty olej roślinny o dość rzadkiej konsystencji.

Naturalny olej brzoskwiniowy/ Prunus Persica (Peach) Kernel Oil/
Filtrowany olej otrzymywany z pestek brzoskwini w wyniku tłoczenia na zimno. Lekki olej podobny w składzie do oleju ze słodkich migdałów. Zawiera wysoką zawartość kwasów NNKT w tym kwas omega -6,9. Zmiękcza naskórek, działa ochronnie, poprawia kondycję zmęczonej cery oraz delikatnie ściąga rozszerzone pory. Doskonały do każdego rodzaju skóry, również wrażliwej skóry dzieci.

Sposób użycia:
- może być używany bezpośrednio na skórę jako oliwka do ciała.
- stosować jako bazę do masażu
- kąpiel nawilżająca. Do wanny wypełnionej 1/3 ciepłej wody wlać ok 10 ml oleju (ok. jednej łyżki stołowej)
- jako środek zmiękczający jest dobrym, delikatnym dodatkiem do kremów oraz balsamów
- lekka formuła sprawdza się dobrze w pielęgnacji ust oraz paznokci

Olej brzoskwiniowy oferowany przez firmę ETJA jest w 100% naturalny.

Przechowywanie:
Zawsze po użyciu zakręcaj buteleczkę i przechowuj w chłodnym i ciemnym miejscu.

Kraje pochodzenia:
Państwa Europy

Składniki:
Prunus Persica (Peach) Oil

Producent / Podmiot odpowiedzialny:
ETJA S.C.
ul. Łęczycka 29
82-300 Elbląg


Zapytaj o produkt

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane
Opinie naszych klientów
5.00
Liczba wystawionych opinii: 1
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 10 pkt.
w naszym programie lojalnościowym.
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
5/5
2019-08-22
Skutecznie pielęgnuje paznokcie.
Milena, Stary Węgliniec
Czy opinia była pomocna? Tak0 Nie0
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixel