Olejek z uczepu trójlistkowego - 25 ml - Mirolla

  • Naturalny olejek posiada właściwości myjące, zmiękczające, odżywcze i nawilżające. Pielęgnuje skórę suchą, skłonną do pojawiania się stanów zapalnych twarzy i ciała, dla dorosłych i dzieci.
  • Najlepiej zużyć przed końcem: 3 lata od daty na opakowaniu.
Olejek z uczepu trójlistkowego - 25 ml - Mirolla
Kliknij, aby powiększyć
6,49 zł
/ szt. brutto
Dodaj do porównania
64.90 pkt.
1.30 pkt.
Łatwy zwrot towaru w ciągu 100 dni od zakupu bez podania przyczyny
Darmowa dostawa od 50,00 zł

Naturalny olejek z uczepu trójlistkowego posiada właściwości myjące, zmiękczające, odżywcze i nawilżające.To produkt do stosowania zewnętrznego, jego główne przeznaczenie to środek kosmetyczny. 

Jakie właściwości posiada olejek?

Olejek z uczepu to naturalny środek kosmetyczny do pielęgnacji suchej, skłonnej do pojawiania się stanów zapalnych skóry twarzy i ciała, dla dorosłych i dzieci.

Jakie zastosowanie posiada olejek?

  • łagodzi stany zapalne skóry, "uspokaja ją", stymuluje metabolizm,

  • skuteczny w walce z problemami skóry,

  • stosowany w celu złagodzenia świądu i zapalenia skóry (nanieść na obszary skóry dotknięte zapaleniem 2-3 razy dziennie),

  • zmiękcza skórę nadając jej elastyczność i świeżość,

  • stosowany w pielęgnacji skóry dziecka - 10 ml olejku z uczepu dodać do wody do kąpieli o odpowiedniej temperaturze,

  • idealny do pielęgnacji zaczerwienionych powiek,

  • stosowany w pielęgnacji skóry dzieci w celu zapobiegania podrażnieniom skóry o różnym pochodzeniu,

  • idealny środek do wzmocnienia suchych i łamliwych włosów (nanieść olejek na skórę głowy, wetrzeć delikatnymi ruchami i pozostawić na 30 minut, następnie spłukać),

  • może być stosowany jako olejek do masażu z dodatkiem kilku kropel olejku eterycznego.

Jaki jest sposób użycia?

Aplikować w czystej postaci i do wzbogacania kosmetyków (kremów, balsamów, balsamów itp.).

do pielęgnacji skóry twarzy - nakładać wzdłuż linii masażu.

do pielęgnacji włosów - nałożyć na włosy rozgrzany olej. Czas ekspozycji do 120 minut.

Składniki

INCI: ekstrakt z kwiatów, liści, łodyg Bidens Tripartita (olejek sznurkowy)

Zastosowanie

zewnętrzne, do ciała

Informacje dodatkowe

Unikać kontaktu z oczami. W przypadku dostania się do oczu, dokładnie spłucz dużą ilością ciepłej wody. Tylko do użytku zewnętrznego.
Przechowywać w temperaturze od +5°C do +25°C, poza zasięgiem dzieci. Unikaj bezpośredniego światła słonecznego.

Pojemność

25 ml

Producent
Kod produktu
4650001791566
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixel