Olej brzoskwiniowy kosmetyczny 25 ml - Mirrolla

  • Olej brzoskwiniowy przeznaczony do masażu, do twarzy, ciała i włosów. Działa nawilżająco, zmiękczająco, odżywczo. Zawiera witaminy z grupy A, B, E i C oraz P.
  • Kraj pochodzenia: Rosja
  • Termin przydatności do użycia:
Olej brzoskwiniowy kosmetyczny 25 ml - Mirrolla
Kliknij, aby powiększyć
6,25 zł
/ szt. brutto
Dodaj do porównania
Łatwy zwrot towaru w ciągu 100 dni od zakupu bez podania przyczyny

darmowa dostawa od 40zł do paczkomatów InPost

 

Producent Mirrola posiada w swoim asortymencie szeroki wybór olejków. Jednym z nich jest cenny olej brzoskwiniowy otrzymany przez tłoczenie na zimno nasion brzoskwini. Dzięki tej metodzie olej zachowuje wszystkie swoje aktywne składniki, właściwości i skuteczność. Zawiera prawdziwe naturalne składniki bez żadnych chemicznych dodatków. 

Olejek brzoskwiniowy zawiera glicerydy kwasu palmitynowego, oleinowego i linolowego. Ze względu na zawartość witaminy B15, która ma wysoką aktywność biologiczną, olej stymuluje procesy metaboliczne i pomaga zapobiegać starzeniu się skóry. 

Jakie właściwości posiada olej brzoskwiniowy?

Olej z brzoskwini

  • zmiękcza szorstkie obszary skóry,
  • stosowany do nawilżania zwietrzałej suchej skóry warg,
  • zapobiega negatywnemu wpływowi czynników środowiskowych,
  • stosowany jako podstawa dla innych leków.

Witaminy z grupy A: zachowują integralność komórek skóry.

Witaminy z grupy B: skutecznie się ugruntowały jako składnik produktów wybielających skórę.

Witaminy E i C: mają właściwości przeciwutleniające, co jest nieocenioną właściwością w spowalnianiu starzenia się skóry.

Witaminy z grupy P: zmniejszają kruchość i przepuszczalność naczyń włosowatych krwi.

Jakie posiada przeznaczenie?

Przeznaczony jest do pielęgnacji skóry twarzy i ciała w celu masażu, odżywienia, zmiękczenia, nawilżenia, oczyszczenia skóry, zmniejszenia złuszczania się suchej skóry i przed opalaniem. 

Jak używać oleju brzoskwiniowego?

Nałóż niewielką ilość oleju na opuszki palców i zaaplikuj w żądanym miejscu. 

Składniki

INCI: Ricinus Communis Seed Oil

Zastosowanie

zewnętrzne, do ciała, włosów

Informacje dodatkowe

Przechowywać z dala od dzieci.

Objętość

25 ml

Producent
Kod produktu
4650001791078
Typ Kosmetyku
Do Kąpieli
,
Oleje i Olejki
Dla Kogo
Dla Niej
,
Dla Niego
,
Unisex
Informacje o Dystrybutorze
Listvennaya Ulitsa, дом 20 СТРОЕНИЕ 1, St Petersburg, Rosja, 194214
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixel